Нафта продовжує помірно дорожчати

Ціни на нафту еталонних марок помірно підвищуються вранці в п'ятницю, 26 квітня, після зростання в останні години торгів напередодні.

Про це повідомляє enkorr.

Ціна червневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures зранку 26 квітня становить $89,35 за барель, що на $0,34 (0,38%) вище за показник на закриття попередньої сесії. У четвер ці контракти зросли у ціні на $0,99 (1,1%), до $89,01 за барель.

Котирування ф'ючерсів на сорт WTI на червень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) вранці в п'ятницю підвищилися на $0,29 (0,35%) і становили $83,86 за барель. За підсумками минулої сесії контракт здорожчав на $0,76 (0,9%), до $83,57 за барель.

Більшу частину минулої сесії нафта торгувалася в мінусі, зумівши вийти в плюс під кінець торгів. Такі коливання було викликано низьким обсягом торгів, сказав директор Velandera Energy Partners Маніш Радж в інтерв'ю MarketWatch. «Надто багато інвесторів зіграли на зниження, і тепер вони намагаються закрити свої позиції», - вважає він.

Напередодні Міністерство енергетики США повідомило, що комерційні запаси нафти в країні минулого тижня скоротилися на 6,368 млн барелів. Падіння стало максимальним із січня, причому зниження було зафіксовано вперше за п'ять тижнів. Попри це ціни на нафту в середу слабко знизилися.

ДОСТУП ДО ФІНАНСОВИХ РИНКІВ ТА АНАЛІТИЦІ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН
зареєструйтеся та отримайте 7 днів безкоштовно
Реєстрація
asd